A történelem & kialakulását a csomagoló doboz csomagolás doboz-doboz műanyag vision csomag

- Jul 12, 2017-

A történelem& fejlesztésia csomagkor

Folyatatásae-mint aszó szerinti, az utal, hogy a packirály,csomagolás; Utal, hogy a díszítés, betöltése.

1,Natural anyagok csomagolásaszakasz.

Mi az a legkorábbi a csomagolás, a termékek? El lehet képzelnihogyHa van egy csomagoló, az ősi időkben. Énna legkorábbi időpontbanember használjaa levelek, kagyló, állatbőrök, kagylóa csomagoláselemek.Mi isfelhívását, hogy az eredeti szint csomag.

2,Scsomagolóanyag-első szerkezet, kerámiaszakasz

Selyem szövet és kerámia, hogy a csomagolóanyag éscsomagolási konténerekhozható létre.Ebben a pillanatban csomagolásvancsomagok és a jelmezek.

3,Tő találmány nyomdai és papíripari technikaEz ideiglenes tákolmány a csomag több különböző, a fejlődés előmozdításaamodern a csomagolás.

Anyag, a tudomány és a technológia, a szállítás,aértékesítésaz áruk és az életmód, az emberekbefolyásolja az Evolution is fejlődikcsomag.Especiálisan a huszadik század közepén, az emberek eladási cikk a saját márka a szupermarket népszerűszupermarket, hogymakesa függvényna áru csomagolásaavédelem, kényelem, gyorsan átalakultelőmozdításacsomagolás. Eladódonemkellbeszél, csak csendben a gyönyörű megjelenésű meghódítani a fogyasztók - ez a csomagolás.

A csomagolásvannaknégypontok. Az első a védelem, hogy a tartalma, a minőség, a teljesítmény,alakzatváltozatlanul az a legalapvetőbb védelem csomagolásaáruk. Jó csomagolás védi a stabilitás, a fő összetevők az áruk.Jó csomagolás funkcióa szennyezettség elemek és a sokk a forgalomban az áru, nyomásálló, korróziógátló, növekedésének megakadályozásáraés aanti-lopás funkció. A második, kényelmes.Hogy nem a production és -tárolás-szállítástöbbkényelem. A harmadik pedig apromóciós & reklámfüggvényn.Aversenyc közöttommoditiesvanaz áru minősége is, a teljesítmény, a ár, a hírnevét, az áruk csomagolásához, egy nagyfontos tényezőaz áru értékesítése. Negyedikmentálisfunkció, az hogysaz emberekhogy elôsegítse a dizájnban, kultúra, éshelyi kulturális sajátosságok a jó szín, a textúra, a forma a külső csomagoláson keresztül.

Aközös4 pont, a csomagolás, a piacon a jól ismert ember. Tett egyértelmű csomagMűanyag ChangFengvan e 4 pont.

1,Loading,PROTECT.


2,Kényelmes.Lapos szállítás, a szállítási költséget takarít meg.


3,Kitűnő felületi nyomtatás, hogy a nyilvánosság funkciója intuitívabb


4,Adesignközvetlenül a teljesítmény fogalma.


Minden jog fenntartva, szívesen lát-hoz továbbít. Bármilyen hasonlóság, pusztán a véletlen műve.


Egy pár:Műanyag PVC telefon esetben dobozok összecsukható kivitel a fogas Következő:Teászacskóanyag elemzés