Teászacskóanyag elemzés

- Mar 20, 2017-

Teafiltert számunkra gyakori a mindennapi élet egy zsák, az alapvető követelmény, nedvességálló, minden viszket, jó tömítés, a környezetvédelem, apró betűs, és így tovább. Teászacskóanyag tudja? Nézd műszaki szakemberek az alábbiakban ismertetjük:

Az első PET / VMPET / PE, amely három típusú műanyag kompozit film készült nagy sűrűségű, kiváló gázzáró tulajdonságai, árnyékolás a vákuum csomagolás táskák, közismert nevén poliészter alumíniumozott zsákok. Tea csomagolás az életünkben, mi is gyakran látni a használatát is.

A második PA / PE, amely készült nylon és nagyfeszültségű vákuum csomagolás két kompaundált, szúrás, szakítószilárdság, nagy sűrűségű, a nedvességet, és így tovább. Ez lehet átlátszó, vagy készülhet átlátszatlan nyomtatott vákuum zsákok, szintén nagyon alkalmas a csomagolás tea.

Harmadik PA / AL / PE, ezen három anyagból kompozit vákuum zsákok közismert nevén az alumínium fóliát és a filteres tea, míg a két nagyobb sűrűségű, akadály teljesítmény jobb, de a költség magas, általában nem utalnak arra ügyfél használja ezt a vákuum zsák hogy lezárja a teát. Természetesen, ha az ügyfelek magasabb követelményeket termékeink, mondhatjuk a választás ez az anyag. De bizonyos előkelő tea, az ilyen alumínium fólia zsák, hogy lezárja a tea egy nagyon gyakori dolog.


Egy pár:A történelem & kialakulását a csomagoló doboz csomagolás doboz-doboz műanyag vision csomag Következő:Vákuum tasak használt