Nyomtatás feltételei

- Mar 20, 2017-

1. fehér / fehér szivárgás: nyomdai papír a fehér, amikor nyomtat vagy lemez, a kapcsolat nem zárt, felfedve egy fehér háttér előtt.

2. Fehér: nettó korszak folyamat technikával. Ennek orvoslására az interneten képet sötét alulexponáltságra eltávolíthatja az eredeti Flash-t vagy helyezzen egy papírlapot, hogy adjunk egy kis expozíció, vagy használja a vakuk, villogó fehér fény, hogy növelje a nettó eredeti mély, hogy a kép megpuhul.

3. robbanás FAT: túlevés természetesen zsír, ezüst részecskék a film bővül. Kézi rendszámtáblák és átlátható vastag fóliák expozíciós plusz műtrágya.

4. csapda (Colortrapping): a kívánt szín a színes lemez találkozásánál kiterjesztett és robbanásveszélyes műtrágya, csökkentik a megcsúszásával.

5. terén: a színmintát területen nincs hálózat, általában utal a teljes verzió.

6. Fehér: szöveg vagy vonalak Yin Nyomtatás? print, show fehér papír.

7. csapdák: a migráns munkavállalók nem elkapni ?. Amplitúdó modulációs eljárás elválasztások, dot pont allokációs hiba, vagy szögletes távolság kisebb, mint 25 ° az egyes hálózati, nyilvánvaló, mivel a moaré.

8. fly hálózat: lencse lemez átvilágítási folyamat, távolítsa el a lógó után a normál expozíció hálózat, hozzátéve rövid expozíciós nőtt a kontrasztot.

9. A kutya: a kutya fogai domború átlapolt. Kép pixel nem elég szélén kutya fogai után az erősítőt.

10. Mary Flower: hálózat, mint egy pettyes szarvas. Gyenge nevű szőtt, rosszabb a moire.

11. blokk: page rank utasításokat a szót először a kiindulási értékhez képest. Kiterjed a bevezetését, kötelező, utal, hogy a fejléc, mint a viszonyítási alap.

12. farok: nyomdai. Csak a fenti egység, kérve a sor végére tiszta szöveget.

13. borító: nincs szó gyógyszerek. A mechanikus elválasztását a fedél film, film szárítás vagy vörös film vágási rendszer áll rendelkezésre, lehet használni, mint a visszavonulás vagy színes retusálást.

14. Kék: nem kosárlabdázik, nem RGB b (kék), CMYK c (zöld).


Egy pár:Nyomtatás Következő:Befolyásoló tényezők nyomtatás