Face Shields még jobb, mint az arcmaszkok

- Jun 09, 2020-

protective face shields.jpg

Face Shields még jobb, mint az arcmaszkok

A híres japán tervező, Naruto Yoshioka hozta létre a 2020-as tokiói olimpia olimpiai lángját. Ez készült újrahasznosítható alumínium törmelék és készült egy cseresznyevirág alakú, így a legnépszerűbb virág Japánban. De most, hogy a játékot elhalasztották a jövő nyárig, Yoshioka egy másik helyre fordította a figyelmét: egy arcvédőre, hogy megakadályozza a coronavírus terjedését.

 

Yoshioka "könnyen elkészíthető arcpajzsai" kemény, átlátszó PVC lemezeket használnak a szem, az orr és a száj védelmére, ami a COVID-19 kedvenc bejárata a légzőrendszerbe. Az ingyenes sablon részletes méréseket biztosít az üvegnyílás méretéről és a műanyag szegély vastagságáról (általában átlátszó PVC táblák találhatók az otthoni díszítő üzletekben). Három egyszerű lépésben nyomtassa ki a papírsablont, helyezze egy műanyag lapra, hogy elvágja az alakot, majd rögzítse a szemüvegkeretre, a polgárok és az egészségügyi személyzet létrehozhatja saját egyéni védőfelszerelését, mert a termék még mindig szűkös. (Van még egy praktikus oktató videó a Yoshioka honlapján, amely megmutatja, hogy a természetes görbe a szemüveg keret kanyarok műanyag egy arc alakú anélkül, hogy bármilyen összecsukható vagy egyéb eszközök.)

"Fontos, hogy az arcvédő nagyon tartós, használat után mosható, és újra felhasználható. Sok ember számára kényelmesebb, mint a maszk. Mivel ezek a védő arcpajzsok újrafelhasználhatók, és gyakoribbak a több iparág ellátási láncában A fajta változatos, így a jelenlegi kínálat sokkal kisebb, mint a maszkok." Dr. Michael Edmond és Dr. Daniel Dikima, fertőző betegségek szakértői Iowa City, írta.Egy pár:Hogyan tartsuk tisztán az arcvédőt? Következő:A fő funkciója a szemüveg és védő maszkok?