Mielőtt árok az arc pajzsok, tudjon meg többet az érvek és ellenérvek

- Jul 29, 2020-

Már hónapok óta arcvédőt csinálunk, mambó. Néhányunk könnyedén viselheti, míg mások... Nos, jó. Azt lehet mondani, hogy ez az új tartozék teszi néhány napi tevékenységek egy kicsit frusztráló. Azonban, akár tetszik, akár nem, arcpajzsok nem tűnik el hamarosan.

 

Eltekintve ködös szemüveg, lélegzet-gazdaság, maszk az egész arcod, vagy a rendetlenség, hogy mindig meleg és izzadt, milyen más lehetőségek vannak? Lépj be az arcvédőbe. Elkezdtek megjelenni a divat weboldalakon, és lehet, hogy látta az emberek viselnek ruhát a boltokban. Azonban, hogy megvédje magát a coronavirus, egy maszk tényleg a legjobb választás? Olvass tovább, hogy megtudja.

Arcpajzsok már használják az egészségügyi intézmények egy ideje, de váltak kötelező az orvosi személyzet, akik nek kell intubálni COVID-19 betegek. Az arcvédőket általában különböző orvosi eljárások során viselik. Ez magában foglalja a műtét, vagy olyan eljárás, amely lehetővé teszi a csonttöredékek, vér vagy más testnedvek be a szem, orr, és a száj.

 

Az arcvédő egyszerűen egy ívelt műanyag vagy plexi panel, amely egy fejpánthoz csatlakozik, amely a fejen viselhető. Szilárdan kell rögzíteni, hogy ne legyen rés a heveder és a homlok között. A védőburkolatnak túl kell nyúlnia az állon.

 

Gyermekgyógyászati fertőző betegségek szakértője Frank Esper azt mondta: "Mert kiterjeszti le a homlokát, a pajzs védi a szemet, az orr és a száj." Az arcmaszkok ideális lefedettséget biztosítanak, mert az új coronavírus ezeken a részeken keresztül léphet be az emberi testbe.

Egy 2014-es tanulmány kimutatta, hogy influenza infúzióban végzett aeroszolokkal 18 hüvelyk távolságból tesztelve, a köhögés után azonnal maszk használata 96% -kal csökkentheti az expozíciót. A maszk 97%-kal csökkenti a légzőkészülék felületi szennyeződését is.

 

Dr. Esper azt mondta: "Megvédi a viselőjét."" Bármennyire, ha ön köhög mert a szembenéz pajzs van távoli -ból arcod, ezek víz cseppek lehet csendes lenni lecsapolt jobb mint fárasztó egy szembenéz pajzs"


Egy pár:A műanyag szájpajzs jellemzői Következő:Mi az az arcvédő?