2017 Új stílusú egyedi logó átlátszó ablak ajándékdoboz

2017 Új stílusú egyedi logó átlátszó ablak ajándékdoboz

2017 Új stílust egyedi logó világos ablak ajándék ajándékdoboz 2017 Új stílust egyedi logó átlátszó ablak ajándékdoboz PET anyag felhasználásával, kiváló minőségű, megfelelő áron. Shenzhen Changfeng műanyag csomagoló termékek Co., Ltd.A műanyag csomagoló cég, amely arra összpontosít, hogy mindenféle műanyag termékek több ...

Csevegj most

Termék részletek

2017 Új stílusú egyedi logó átlátszó ablak ajándékdoboz

2017 Új stílusú egyedi logó átlátszó ablak ajándékdoboz, a PET használatával

Anyag, kiváló minőségű, megfelelő áron.

Shenzhen Changfeng Műanyag Csomagolási termékek Co., Ltd.A műanyag csomagoló cég, amely arra összpontosít, hogy mindenféle műanyag termékek több mint 10 éve.

Csomagolótermékeink magas presztízset élveznek a világon. Ázsia, Európa, Észak-Amerika ... Az innováció a doboz szerkezete és használata terén folyamatosan javítja a gyártási technológiát, így minden doboz jó minőségű, jó áron.


2017 Új stílusú egyedi logó átlátszó ablak ajándékdoboz

Ez a csomagoló termék 2017-ben forró eladás, offszetnyomtatással, a logó az ügyfél kérésének megfelelően készülhet. PET anyagból készült, átlátszó ablakkal a karóra megjelenítéséhez, egy euró lyukat terveznek a csomagoláson, ami sokkal kényelmesebb A csomagolás megjelenítéséhez. Ez a típusú csomagolódoboz olyan cső alakú, amely alkalmas óraszíj-csomagolásra, ennek megfelelően egy buborékcsomagolót kell készíteni, mivel az ügyfél kötelezi az órát szorosan rögzíteni.

Termék név:

2017 Új stílusú egyedi logó átlátszó ablak ajándékdoboz

Méret:

73x63x280mm

Alak:

Összecsukható doboz

Thcikness

0,4 mPET

Nyomtatási lehetőségek

Legrosszabb nyomtatás

Anyag:

HÁZI KEDVENC

Fizetés :

T / T, stb

CAD minta:

2-3 nap

Szállítási idő:

A rendelési mennyiség érintett, általában 2 hét


Műanyag csomagoló doboz CF056-2.jpgMűanyag csomagoló doboz CF056-3.jpg
Műanyag csomagoló doboz CF056-4.jpgMűanyag csomagoló doboz CF056-6.jpg


2017 Új stílus egyedi logó átlátszó ablak megtekintése ajándék doboz1372.png2017 Új stílus egyedi logó átlátszó ablak megtekintése ajándék doboz1373.png2017 Új stílus egyedi logó átlátszó ablak Watch Gift Box1376.pngShenzhen Changfeng Műanyag Csomagolás Products Co., Ltd. egy teljesen tulajdonában lévő leányvállalata Hong Kong Changfeng Industrial Co., Ltd. található Shenzhen, a gyár fekszik Dongguan, hogy specializálódott csomagolás termékek PET, PVC, PP átlátszó filmnyomtatás Mint például a buborékfólia, a dokumentum mappa, a feszültség lágygumi termékek stb., Több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezik az átlátszó műanyag doboz és a nyomtatott műanyag fólia előállításában.

产品 详情 模板 _17.jpg


Q1:  
Mi a Mennyiségi egység? Elfogadja-e a mennyisége kevesebb, mint a MOQ?

- MOQ 3000 db. És igen, akkor is elfogadhatnánk a 3000-nél kevesebbet. De őszintén szólva, az ár nem lenne versenyképes az Ön számára. Tehát a valódi hatása Mennyiségi egység 3000 g-ig uarantee a nyereséget az ügyfél maga, de nem a gyártó.


Q2:  
Mi a legjobb áron?  

-A termékeink mind testreszabottak, így áraink függenek a megrendelés mennyiségétől, méretétől, nyomtatásától, anyagától és vastagságától. Általában minél többet rendeltél, annál olcsóbb lenne az ár.

Q3:  
Miért számít annyira egy példányért?

Mivel a minta az Ön igényeinek megfelelően készült. Még csak egy darab minta kell a munkások kemény munkáját minden osztályon, és az összes folyamat ugyanaz, mint a tömegtermék. És valójában egy minta dobozának nyomtatási költsége megegyezik a 3000 db-val, ez azt jelenti, hogy mi a valóban költséghatékony, amikor a személyre szabott nyomtatási design. Tehát itt van a válasz.

Q4:  
Röviden tudsz mondani cégedről és képességedről?

- Mi egy speciális gyártója és exportőre ezen a területen egy története több mint 15 éve.
- A havi ellátási képesség körülbelül 60 0,000pcs.


Q5:
Mennyibe kerül az országba szállítani?

- Az áruszállító mennyiségétől függ, súly, térfogat és az úticél.
-W e segít kiszámítani a pontos áruszállítás, amikor megerősíti ed rendelését.

Q6:  
Mikor kaphatom meg az árat?  

- Ha az adatok elég fogjuk idézni az Ön számára 2 óra munkaidő, és jegyezze fel a 12 órán át off-munkaidő.
- Mi általában szükség van az alábbi információkat idézet: Méret (L * W * H), Anyag, vastagság, darabszám, nyomtatás fájl.

Changfeng 10 éves ünnepi értékesítési tevékenység 2017 -Köszönjük, hogy együtt velünk.Egy pár:Hot Sale férfi öltöny ajándék műanyag csomagolás doboz szállítók Következő:nem

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet