Hot Sale Egyedi műanyag Clear Electronic Phone Termék Gift Boxes Factory

Hot Sale Egyedi műanyag Clear Electronic Phone Termék Gift Boxes Factory

Hot Sales Testreszabott műanyag Clear Electronic Phone Termék Ajándék dobozok Factory Clear műanyag csomagolás a telefon csomagolás, Changfeng Plastic Packing Products Co., Ltd.. Található Shenzhen Kína Dél-város, tulajdonában lévő Factory Dongguan város professzionális nyomdagép, biztosítunk műanyag ...

Csevegj most

Termék részletek

Hot Sale Egyedi műanyag Clear Electronic Phone Termék Gift Boxes Factory

Tiszta műanyag csomagolás a telefonos csomagoláshoz,

Changfeng Műanyag Csomagolási Termékek Co., Ltd.

Található a Shenzhen China South City, tulajdonában van

Gyár Dongguan város professzionális nyomdagép, mi a műanyag csomagolás:

Puha táska, műanyag doboz, fájl mappa ...

Célunk, hogy mindenféle szokás szerint a kiváló minőségű csomagolóanyaggal versenyképes árat biztosítsunk.


Hot Sale Egyedi műanyag Clear Electronic Phone Termék Gift Boxes Factory
Ez a fajta termék elfogadja a PET anyagot egy háromszögű euro lyukat a doboz hátoldalán,
Ami könnyebb megjeleníteni, alkalmas telefonos tokra, logóra és utasításra offset nyomtatási módszerrel nyomtatva. A hely és a méret testreszabható az ügyfél kérésére.
Termékeink széles körben használják a különböző területen: elektronikus termékek, bébi termékek, élelmiszer, ajándék ...
Mi biztosítjuk, hogy a legjobb szolgáltatást és a magas színvonalú Önnek, kérjük, forduljon hozzánk, ha érdekli a termékeinket.

Termék név:

Hot Sale Egyedi műanyag Clear Electronic Phone Termék Gift Boxes Factory

Méret:

138x56x123mm

Alak:

Összecsukható doboz

Thcikness

0,3 mmPET

Nyomtatási lehetőségek

Legrosszabb nyomtatás

Anyag:

HÁZI KEDVENC

Fizetés :

T / T, stb

CAD minta:

2-3 nap

Szállítási idő:

A rendelési mennyiség érintett, általában 2 hét


Műanyag csomagoló doboz CF225-2.jpgMűanyag csomagoló doboz CF225-3.jpg
Műanyag csomagoló doboz CF225-4.jpgMűanyag csomagoló doboz CF225-6.jpg


Kép 1.pngKép 2.pngKép 3.pngShenzhen Changfeng Műanyag Csomagolás Products Co., Ltd. egy teljesen tulajdonában lévő leányvállalata Hong Kong Changfeng Industrial Co., Ltd. található Shenzhen, a gyár fekszik Dongguan, hogy specializálódott csomagolás termékek PET, PVC, PP átlátszó filmnyomtatás Mint például a buborékfólia, a dokumentum mappa, a feszültség lágygumi termékek stb., Több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezik az átlátszó műanyag doboz és a nyomtatott műanyag fólia előállításában.

产品 详情 模板 _17.jpg


Q1:  
A termék melyik aspektusát használja?

Termékünk széles körben alkalmazható különböző területeken, például kozmetikai csomagoláson, helyhez kötött csomagoláson, élelmiszer csomagoláson, elektronikai termékek csomagolásán, ajándékcsomagoláson, hardvereszközök csomagolásán, megjelenítő termékeken. A PVC zsák is lehet termék, nem csak csomagolás.


Q2:  
Csak műanyag dobozot készítesz?

Teljesen nem csak a PET / PP / PVC dobozokat tudjuk gyártani, hanem buborékos dobozokat, mindenféle normál tálcát, PVC tasakot és műanyag csövet is gyártunk. Az OEM és a design mindkettő elfogadható.

Q3:  
Milyen formátumú fájl használható a tömegtermék előállításához?

1, az Ai, PNG, PDF, CRD áll rendelkezésre.
2, mielőtt tömeggyártást készítenénk, a tervezőnk ellenőrzi a fájl minőségét, ha bármilyen kérdése merül fel a fájlban, megpróbálunk mindent megteszünk annak felülvizsgálatára és jövőbeli elküldésére.

Q4:  
Mi előnye a PET, PP és PVC előnyeinek?

A PET a legtisztább anyag,
A PVC puha, mint a PET
PP nem könnyű karcolódni


Q5:
Hogyan tudom megerősíteni a termékek minőségét?

Először is elérhető néhány minta, amelyet eddig csináltunk ingyen, de körülbelül 25 USD-t fog fizetni a szállítási költségért. Sőt, minél egyszerűbb mintákat is készíthetünk az Ön igényeinek megfelelően. Továbbá gyárunk gazdag tapasztalattal rendelkezik 12 évig tartó műanyag csomagoló doboz készítésében.

Q6:  
Mi a szállítási idő?

Általában, ha a mintákat megerõsítik, ez körülbelül 7-12 munkanapot fog költeni a tömeges megrendelés érdekében. De a pontos időt a megrendelés mennyisége határozza meg. A termelés minden egyes lépését időben frissítjük, és jó kapcsolatot tartunk ügyfeleinkkel.

Online áruházunk hamarosan el fog jönni.Egy pár:Creative Design Customized Folding Logo nyomtatott elektronikus doboz doboz Tablet PC csomagoláshoz Következő:2017 Új stílus testreszabott műanyag csomagolás Elektronikus termék ajándékdoboz a Power Bank számára

Vizsgálat

You Might Also Like