Olcsó 2017-es áron új csíkos tiszta egyedi műanyag művészeti és kézműves ajándékcsomagolás doboz

Olcsó 2017-es áron új csíkos tiszta egyedi műanyag művészeti és kézműves ajándékcsomagolás doboz

Olcsó 2017-es áron Új stílus egyértelmű egyedi műanyag művészeti és kézműves ajándék csomagolás dobozunk kínálunk olcsó ár 2017 új stílus egyértelmű egyedi műanyag művészeti és kézműves ajándék csomagolás doboz; Kiváló minőségű PET anyag és 4C nyomtatási műalkotások. Mi vagyunk szállító 9 éves szakmai tapasztalattal műanyag ...

Csevegj most

Termék részletek

Olcsó 2017-es ár új stílusa Egyedi műanyag művészeti és kézműves ajándék csomagolás doboz

Mi a kínálat Olcsó 2017 Ár új stílus egyértelmű egyedi műanyag művészeti és kézműves ajándék csomagolás doboz; Kiváló minőségű PET anyag és 4C nyomtatási műalkotások.

Mi vagyunk a szállító 9 éves szakmai tapasztalattal műanyag csomagolás területén. A legjobb minőség a legjobb szolgáltatást a mi üzleti filozófiája.piacon Ázsiában, Európában és Amerikában.


Olcsó 2017-es áron Új stílus egyértelmű egyedi műanyag művészeti és kézműves ajándékcsomagolás doboz:
Új, stílusos csomagolóanyag, kiváló minőségű PET anyagokkal és 4C nyomtatási műalkotásokkal, 9 év szakmai tapasztalattal a műanyag csomagolás területén.

A legmodernebb doboz stílusa kiváló minőségű PET anyagokkal és 4C nyomtatási módszerekkel készült. Ez egy 0.4mmPET anyagú fedőlapból készült, védőfóliával, ami szintén népszerű volt a kézzel készített ajándékcsomagolásban.
Mi vagyunk a szállító 9 éves szakmai tapasztalattal műanyag csomagolás területén. Összpontosítunk arra, hogy a legjobb minőségű csomagolóanyagokat és a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Minden termékeink megfelelnek a nemzetközi minőségi előírásoknak, és nagyra értékelik a különböző piacokon az egész világon.

Termék név:

Olcsó 2017-es ár új stílusa Egyedi műanyag művészeti és kézműves ajándék csomagolás doboz

Méret:

155x58x255mm

Alak:

Összecsukható doboz

Thcikness

0,4 mm

Nyomtatási lehetőségek

Silk Screen

Anyag:

HÁZI KEDVENC

Fizetés :

T / T, stb

CAD minta:

2-3 nap

Szállítási idő:

A rendelési mennyiség érintett, általában 2 hét


Műanyag csomagoló doboz CF149-2.jpgMűanyag csomagoló doboz CF149-3.jpg
Műanyag doboz doboz CF149-4.jpgMűanyag csomagoló doboz CF149-6.jpg


Olcsó 2017-es ár új stílusa Egyedi műanyag művészeti és kézműves ajándékcsomagolás Box1484.pngOlcsó 2017-es ár új stílusa Egyedi műanyag Művészeti és kézműves ajándékcsomagolás Box1485.pngOlcsó 2017-es ár új stílusa Egyedi műanyag művészeti és kézműves ajándékcsomagolás Box1486.pngOlcsó 2017-es ár új stílusa Egyedi műanyag művészeti és kézműves ajándékcsomagolás Box1487.png


Shenzhen Changfeng Műanyag Csomagolás Products Co., Ltd. egy teljesen tulajdonában lévő leányvállalata Hong Kong Changfeng Industrial Co., Ltd. található Shenzhen, a gyár fekszik Dongguan, hogy specializálódott csomagolás termékek PET, PVC, PP átlátszó filmnyomtatás Mint például a buborékfólia, a dokumentum mappa, a feszültség lágygumi termékek stb., Több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezik az átlátszó műanyag doboz és a nyomtatott műanyag fólia előállításában.

产品 详情 模板 _17.jpg


Q1: Hogyan szállítja a késztermékeket?

-Tengernél
-Repülővel
- Futár, TNT, DHL, FEDEX, UPS stb.

Q2: Milyen fájlokat nem fogadja el a nyomtatáshoz?

- AI vagy PDF fájl

Q3: Mi a fizetési feltételek?

1,30% T / T betét, 70% -os egyenleg a szállítás előtt.
2.100% TT előre,
3. Western Union / Paypal kis mennyiségű fizetést.

4. kérdés: Mikor kaphatom meg az árat?  

- Ha az adatok elég fogjuk idézni az Ön számára 2 óra munkaidő, és jegyezze fel a 12 órán át off-munkaidő.

Q5: Q 12: Van raktáron termékeket eladni?

Nem. Az OEM rendeléseken dolgozunk. Ez azt jelenti, hogy a méret, anyag, mennyiség, csomagolási megoldás stb. Függ a kéréseitől.

Q6: Van-e nyomkövetési számom az elemeimhez?  

Igen, mi a hajó minden megrendelést a követési szám, és akkor ellenőrizze a szállítmány sta t minket megfelelő weboldalán.
A japán vásárlónak már a CNY előtt megrendelték a 140000 db mennyiségű megrendelést, ez a negyedik megrendelés, amit nekünk tettünk.

Egy pár:Kína Hot Sale Art és Craft ajándék doboz csomagolás ajándék szabad minta Következő:nem

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet