Műanyag stílus újrahasznosítható csomagolás Kiváló minőségű átlátszó műanyag bank doboz

Műanyag stílus újrahasznosítható csomagolás Kiváló minőségű átlátszó műanyag bank doboz

Műanyag stílus újrahasznosítható csomagolás Kiváló minőségű átlátszó műanyag bank doboz Cégünk magas színvonalú és versenyképes áron kínálja a hatékony bankcsomagoló dobozt; Mivel több mint 10 éve foglalkozunk a csomagolással, így gazdag tapasztalattal rendelkezünk a nyomtatásban és várjuk, hogy ...

Csevegj most

Termék részletek

Műanyag stílus újrahasznosítható csomagolás Kiváló minőségű átlátszó műanyag bank doboz

Cégünk magas színvonalú és versenyképes áron kínálja az egyértelmű bankkártyát; Mivel már több mint 10 éve foglalkozunk a csomagolással, ezért gazdag tapasztalattal rendelkezünk a nyomtatás terén, és arra számítunk, hogy hosszú távú partnered lesz Kínában


Műanyag stílus újrahasznosítható csomagolás Kiváló minőségű átlátszó műanyag bank doboz

Ez a kiváló minőségű átlátszó műanyag bank doboz műanyagból készült; És a doboz előnyei a kiváló minőségű nyomtatás és egyedi nyomtatási logó, matt laminálás, bélyegzés és dombornyomás; Ez lett az egyik legnépszerűbb műanyag csomagoló termék Kínában.

Tétel:

CFBZ PLASTIC BOX250

Méret:

112 * 27 * 187 (mm)

Alak:

Összecsukható doboz

Vastagság:

0,3 mm

Nyomtatási lehetőségek:

UV offset nyomtatás

Anyag:

PVC

Termékválaszték:

Összecsukható dobozok

CAD minta:

2-3 nap

Speciális technológia:

Felületi sima hatás


Műanyag csomagoló doboz CF250-2.jpgMűanyag csomagoló doboz CF250-3.jpg
Műanyag csomagoló doboz CF250-4.jpgMűanyag csomagoló doboz CF250-5.jpg


产品 详情 描述 956.jpg产品 详情 描述 957.jpg产品 详情 描述 958.jpg产品 详情 描述 959.jpgShenzhen Changfeng Műanyag Csomagolás Products Co., Ltd. egy teljesen tulajdonában lévő leányvállalata Hong Kong Changfeng Industrial Co., Ltd. található Shenzhen, a gyár fekszik Dongguan, hogy specializálódott csomagolás termékek PET, PVC, PP átlátszó filmnyomtatás Mint például a buborékfólia, a dokumentum mappa, a feszültség lágygumi termékek stb., Több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezik az átlátszó műanyag doboz és a nyomtatott műanyag fólia előállításában.

产品 详情 模板 _17.jpg


Q 1:
Mi a fő piaca?

V: Fő piacunk Európa, Amerika, stb.

Q 2:
Mi az ár?

A: EXW áron, FOB áron, CIF áron.

Q 3:
Mi a MOQ?

A: 3000db.

Q 4:
Mi a megrendelési információ?
V: Az ár a mennyisége vagy csomagja szerint történik.

Q 5:
Ellenőrizze minden csomagot a szállítás előtt?
V: Minden egyes csomagot ellenőrizünk a szállítás előtt.

Q 6:
Hol van a gyár?
V: Üzemünk megtalálja Dongguan város Guangdong tartomány Kína.
Hogyan lehet nagy értékesítő
A vásár egy művészet. Íme néhány módja annak, hogy elmondjam, hogyan lehet nagy értékesítő.
Először helyezze el az ügyfelet. Nem tudsz bármit eladni, ha nem bízik benned. Meggyőzni valakit, hogy szükségük van valamire, amit eladni, megköveteli, hogy egyensúlyba hozzuk az őszinteséget a vágyaival, hogy értékesítsük, legyenek állóképesek, szilárdak és becsületesek. Ha nem bízik benned, kevésbé hajlandók intelligens vásárlási döntést hozni.
Együttérez. Ismerje meg, mit akar az ügyfele, és miért akarják. Az emberek "dolgokat" vásárolnak a végsõ eszközként. Az ügyfelek vágyainak megértése és saját maguk elfogadásával nagy értékesítő lesz.
• Engedélyezze ügyfeleinek, hogy kölcsönhatásokat vezessenek, és kérdéseket tegyenek fel a vágyaik meghatározására. Ha az ügyfél azt mondja, hogy öltönyt szeretne, kérdezze meg: "Mi az alkalom?" Egy öltöny eladása egy temetésre menni sokkal más, mint eladni valakit, aki nemrégiben promóciót ünnepli.
• Ha egy ügyfél érdeklődést mutat egy adott tételhez, kérdezze meg, hogy mit szeret. Engedjétek meg, hogy kiválasszák azt a terméket, amelyről érzik magukat, ismerkednek meg az ügyfelével és ízlésével, és felfedik valódi motivációjukat a vásárlásra.
Légy szakértő a te meződben. Tudjon mindent, amit tudni szeretne a termékével és a versenytársakkal kapcsolatos termékekkel kapcsolatban, így igazolhatja az ügyfelének, hogy miért az ajánlott termék a megfelelő termék.
• Ha kosárlabdás cipőt árul, megtudhatja, melyik játékos viseli a cipőket, milyen stílusokat gyűjthet, és a cipők történetének egy részét. Hasonlóképpen ismerkedjen meg a termék méretezésével, kényelmével és gondozásával kapcsolatos összes technikai részletet illetően.
Nyomon követés. Ha igazán szeretne egy nagy értékesítő, menj az extra mérföldre. Írja le ügyfeleinek nevét és elérhetőségi adatait, és kövesse nyomon egy rövid hívást vagy megjegyzést, hogy megbizonyosodjon arról, hogy 100% -ban boldog a vásárlással. Így válthatja az ügyfeleket olyan raving rajongókká, akik visszatérnek a jövőben. Így jut el az ügyfelektől a referraloktól és a promócióktól a munkáltatótól.

Hot Tags: Műanyag stilus újrahasznosítható csomagolás kiváló minőségű átlátszó műanyag bank doboz, Kína, beszállítók, gyár
Egy pár:Nagykereskedelmi ár OEM Gyártó Power Bank Case Portbale Power Box csomagolás Következő:Műanyag Anyag Gyári Ár Egyéni Logo Box Hordozható Töltő Box

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet