Új érkezés Hot Sale műanyag töltő doboz Mobile Power Bank Case Box

Új érkezés Hot Sale műanyag töltő doboz Mobile Power Bank Case Box

Új érkezés Hot Sale műanyag töltő doboz Mobile Power Bank Case doboz Mi vagyunk a minőségi termelési vállalat, amely termel ISO-műanyag csomagolást. Termékeinkben nagyon magabiztosak vagyunk, és nagyon jól csomagoljuk őket, így rendszerint jó állapotban kapja meg a megrendelést. Várjuk ...

Csevegj most

Termék részletek

Új érkezés Hot Sale műanyag töltő doboz Mobile Power Bank Case Box

Mi egy minőségi termelési vállalkozás, amely termel ISO-műanyag csomagolást. Termékeinkben nagyon magabiztosak vagyunk, és nagyon jól csomagoljuk őket, így rendszerint jó állapotban kapja meg a megrendelést. Várakozásaink szerint Ön hosszú távú megbízható üzleti partnerré válik Kínában.


Új érkezés Hot Sale műanyag töltő doboz Mobile Power Bank Case Box

Ez a forró értékesítésű műanyag töltő mobil energia bank doboz a cég legújabb terméke 2017-ben; Kiváló minőségű és egyedi nyomtatási logóval, matt laminálással, bélyegzéssel és dombornyomással; A legfontosabb: a termelés minden egyes lépését időben frissítjük, és jó kapcsolatot tartunk ügyfeleinkkel.

Tétel:

CFBZ PLASTIC BOX205

Méret:

98 * 32 * 130 (mm)

Alak:

Összecsukható doboz

Vastagság:

0,3 mm

Nyomtatási lehetőségek:

UV offset nyomtatás

Anyag:

HÁZI KEDVENC

Termékválaszték:

Összecsukható dobozok

CAD minta:

2-3 nap

Speciális technológia:

Felületi sima hatás


plastic packaging box CF205-2.jpgplastic packaging box CF205-3.jpg
plastic packaging box CF205-4.jpgplastic packaging box CF205-7.jpg


产品详情985.png产品详情986.png产品详情987.png产品详情988.pngShenzhen Changfeng Műanyag Csomagolás Products Co., Ltd. egy teljesen tulajdonában lévő leányvállalata Hong Kong Changfeng Industrial Co., Ltd. található Shenzhen, a gyár fekszik Dongguan, hogy specializálódott csomagolás termékek PET, PVC, PP átlátszó filmnyomtatás Mint például a buborékfólia, a dokumentum mappa, a feszültség lágygumi termékek stb., Több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezik az átlátszó műanyag doboz és a nyomtatott műanyag fólia előállításában.

产品 详情 模板 _17.jpg


Q 1:
Mi a fizetési határideje?
A: 0% T / T betét, 70% -os egyenleg a szállítás előtt

Q 2:
Hogyan szerezhetek egy mintát a minőség ellenőrzéséhez?
V: Az ár visszaigazolását követően a mintavételhez minőségi ellenőrzést kérhet.

Q 3:
Milyen fájlokat fogad el a nyomtatáshoz?
A: AI vagy PDF fájl

Q 4:
Van-e raktáron értékesített termékek?
V: Nem. OEM megrendelésen dolgozunk.

Q 5:
Hogyan küldi el az árut hazánknak?
A: Tengeren vagy légi úton.

Q 6:
Mennyi ideig tudom a mintákat?
A: 5-7 nappal a mintadíj megérkezése után.
Mint minden a világon, kérdések merülnek fel a műanyag csomagolás biztonsága, néha valós problémákon alapulnak ... és néha nem. Ezen és egyéb kérdések megválaszolásához itt találhatók források a műanyag csomagoláson és az élelmiszerbiztonságon, a sztirén és a műanyag élelmiszerek csomagolásán, a polikarbonát műanyagok és epoxigyanták, a polivinil-klorid (PVC) műanyag csomagolás és a műanyag zacskók és filmek előállításához használt biszfenol A .

És itt van egy webhely, amely a mûanyagokról, köztük a csomagolásról szóló mítoszok elhárítását célozza.Egy pár:Kiváló minőségű személyre szabott nyomtatási telefon Következő:Elfogadható egyéni logó Kiváló minõségû műanyag anyag Telefon Áramcsomagolás Csomagolás

Vizsgálat

You Might Also Like