Új termékek Custom Factory Direct mobiltelefon tok műanyag doboz csomagolás

Új termékek Custom Factory Direct mobiltelefon tok műanyag doboz csomagolás

Új termékek Custom Factory Direct mobiltelefon tok Műanyag doboz csomagolás Cégünk kiváló minőségű és versenyképes áron műanyag elektronikus csomagolás dobozok; 10 éven át szenteltük a csomagolást, kiváló szolgáltatásokat nyújtunk számodra, várjuk, hogy váljon a te ...

Csevegj most

Termék részletek

Új termékek Custom Factory Direct mobiltelefon tok műanyag doboz csomagolás

Cégünk magas színvonalú és versenyképes árú műanyag elektronikus csomagoló dobozokat kínál; 10 éven át szenteltük a csomagolást, kiváló szolgáltatásokat nyújtunk Önnek, várjuk, hogy hosszú távon partnere legyen Kínában


Új termékek Custom Factory Direct mobiltelefon tok műanyag doboz csomagolás

Ez a gyári közvetlen mobiltelefon tok csomagoló doboz a mi legújabb gyárunk; Kiváló minőségű és egyedi nyomtatási logóval, matt laminálással, bélyegzéssel és dombornyomással; Ez lett az egyik legnépszerűbb műanyag csomagoló termék Kínában.

Tétel:

CFBZ PLASTIC BOX246

Méret:

95 * 25 * 157 (mm)

Alak:

Összecsukható doboz

Vastagság:

0,3 mm

Nyomtatási lehetőségek:

UV offset nyomtatás

Anyag:

HÁZI KEDVENC

Termékválaszték:

Összecsukható dobozok

CAD minta:

2-3 nap

Speciális technológia:

Felületi sima hatás


Műanyag csomagoló doboz CF246-2.jpgMűanyag csomagoló doboz CF246-3.jpg
Műanyag csomagoló doboz CF246-4.jpgMűanyag csomagoló doboz CF246-5.jpg


产品 详情 描述 907.png产品 详情 描述 908.png产品 详情 描述 909.png产品 详情 描述 910.pngShenzhen Changfeng Műanyag Csomagolás Products Co., Ltd. egy teljesen tulajdonában lévő leányvállalata Hong Kong Changfeng Industrial Co., Ltd. található Shenzhen, a gyár fekszik Dongguan, hogy specializálódott csomagolás termékek PET, PVC, PP átlátszó filmnyomtatás Mint például a buborékfólia, a dokumentum mappa, a feszültség lágygumi termékek stb., Több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezik az átlátszó műanyag doboz és a nyomtatott műanyag fólia előállításában.

产品 详情 模板 _17.jpg


Q 1:
Ellenőrizze az árukat a szállítás előtt?

V: A gyártás minden lépését gondosan ellenőrizni fogják a szállítás előtt.

Q 2:
Milyen együttműködő partnere van?

V: Együttműködünk Shiseido, Canon, P & G és Wal-Mart és így tovább.

Q 3:
Milyen fájlokat fogadhat el a grafikához?
V: Elfogadhatjuk a képeket az Ai, PDF, CDR stb.

Q 4:
Mi a termékkör?

V: Gyártunk PET / PVC / PP dobozokat, átlátszó dobozokat, PVC tasakokat, hólyagokat stb.

Q 5:
Mi a megrendelés leadási ideje?

V: A rendelési mennyiségtől és a nyomtatástól függ; Általánosságban elmondható, hogy a gyártási idő 10-15 nap alatt van.

Q 6:
Mi a szállítási idő?

V: Általánosságban elmondható, hogy amikor a mintákat megerősítik, a tömeges megrendeléshez körülbelül 7-12 munkanappal kell számolni. De a pontos időt a megrendelés mennyisége határozza meg.
Az elmúlt években Európában és Amerikában, Japánban és más fejlett országokban már széles körben használták a műanyag csomagoló dobozokat. Környezetbarát tulajdonságait a legtöbb ország is felismerte. Egyre több kínai vállalkozás kezd el használni a műanyag csomagolást.


Egy pár:Nagykereskedelmi méretű műanyag mobiltelefon tok csomagolás ablak doboz iPhone Következő:Nagykereskedelmi rendelés Hot Sales mobiltelefon tok védelme Cover Packaging Box

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet