Nagyker Olcsó divat műanyag mobiltelefon fedél tároló doboz

Nagyker Olcsó divat műanyag mobiltelefon fedél tároló doboz

Nagyker Olcsó divat műanyag mobiltelefon fedél Storage Box Mi egy OEM gyártó gyártó Kínában; Valójában nem csak a PET / PP / PVC dobozokat tudjuk gyártani, hanem buborékfóliát, mindenféle normál tálcát, PVC tasakot és műanyag csövet is gyártunk. Az OEM és a design mind elfogadható. Nagykereskedelem ...

Csevegj most

Termék részletek

Nagyker Olcsó divat műanyag mobiltelefon fedél tároló doboz

Mi OEM gyártó gyártó Kínában; Valójában nem csak a PET / PP / PVC dobozokat tudjuk gyártani, hanem buborékfóliát, mindenféle normál tálcát, PVC tasakot és műanyag csövet is gyártunk. Az OEM és a design mind elfogadható.

产品 详情 模板 _01.jpg

Nagyker Olcsó divat műanyag mobiltelefon fedél tároló doboz
Ez a mobiltelefon fedél tároló doboz az egyik legnépszerűbb mobiltelefon doboz a sok vásárló között, kiváló minőségű és egyedi nyomtatási logóval, matt laminálással, bélyegzéssel és dombornyomással; Ez lett a cég legforróbb terméke.

Tétel:

CFBZ PLASTIC BOX098

Méret:

105 * 17 * 178 (mm)

Alak:

Összecsukható doboz

Vastagság:

0,4 mm

Nyomtatási lehetőségek:

UV offset nyomtatás

Anyag:

HÁZI KEDVENC

Termékválaszték:

Összecsukható dobozok

CAD minta:

2-3 nap

Speciális technológia:

Felületi sima hatás


产品 详情 模板 _04.jpg

Műanyag csomagoló doboz CF098-2.jpgMűanyag csomagoló doboz CF098-3.jpg
Műanyag csomagoló doboz CF098-4.jpgMűanyag csomagoló doboz CF098-5.jpg


产品 详情 模板 _06.jpg

产品详情描述860.png产品详情描述862.png产品详情描述864.png

产品 详情 模板 _08.jpg
产品 详情 模板 _09.jpg


Shenzhen Changfeng Műanyag Csomagolás Products Co., Ltd. egy teljesen tulajdonában lévő leányvállalata Hong Kong Changfeng Industrial Co., Ltd. található Shenzhen, a gyár fekszik Dongguan, hogy specializálódott csomagolás termékek PET, PVC, PP átlátszó filmnyomtatás Mint például a buborékfólia, a dokumentum mappa, a feszültség lágygumi termékek stb., Több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezik az átlátszó műanyag doboz és a nyomtatott műanyag fólia előállításában.产品 详情 模板 _10.jpg


产品 详情 模板 _13.jpg

产品 详情 模板 _17.jpg


Q 1:
Hogyan válasszam ki a nyomtatás módját? Selyemszitanyomás vagy CMYK?

V: Ha a grafika nyomtatásakor csak 1 vagy 2 szín van, nem fokozatosan változik a szín, a selyemnyomás a legjobb.

Q 2:
Mi a fő piaca?

V: Fő piacunk Európa, Amerika.

Q 3:
Mi az ár?

A: EXW áron, FOB áron, CIF áron.

Q 4:
Mi a leadási idő a tömegtermékek számára?

V: A tömegtermékek leadási ideje 2-3 hét.

Q 5:
Meg tudná ajánlani a mintát?

V: Szabad tiszta mintákat lehetett felajánlani.

Q 6:
Milyen anyagot lehet használni? Hogyan válasszuk ki az anyagot?

V: Általában az anyag PET, PP és PVC. Csak meg kell mondanod neked a követelményedet.


产品 详情 模板 _21.jpg

产品 详情 模板 _22.jpg

PET VS PVC

MÉG A CSOMAGOLÁS JOBB?

Sokféle műanyag áll rendelkezésre a csomagoláshoz. Amikor meg kell hoznia egy tervezési csomagot a termékek csomagolására, hamarosan felfedezheti, hogy két műanyagot használnak: PET és PVC. Itt megmagyarázzuk a két műanyag magyarázatát, valamint azt, ami a leghasznosabbnak bizonyul, hogy segítsen meghatározni, hogy melyik használni.

A PET műanyag az egyik legelterjedtebb műanyag a hőformázáshoz. Az anyagot a megjelölt alakra öntjük, majd szárítjuk a megnövekedett ellenállás érdekében. Az edények, italos palackok, szintetikus szálak és így tovább gyártott műanyagok. A PET a leggyakoribb műanyag a csomagolás tervezéséhez, mivel a nagy szilárdságú gát, amely ellenállhat a külső manipulációnak vagy egyéb elemeknek.

A PVC műanyag merev műanyag, amely ellenáll a kemény hatásoknak és a szélsőséges hőmérsékleteknek. Az anyagot leggyakrabban kábelek, tetőfedő anyagok, kereskedelmi jelzőtáblák, padlóburkolatok, faux bőrruhák, csövek, tömlők stb. Létrehozása során használják. A PVC műanyagot szuszpenziós polimerizációval hoztuk létre kemény, merev szerkezet kialakítása érdekében.

A PET műanyag legnagyobb előnyei a következők:

• Sokoldalúságú PET-műanyag hőformázható különféle alkalmazásokhoz. Annak ellenére, hogy az anyag könnyű, még mindig elég erős ahhoz, hogy sok alkalmazási területen ellenálljon a külső elemeknek.

• Az anyagok tárolására biztonságosabb, különösen az élelmiszer-PET műanyag nagyon alkalmas az élelmiszerek csomagolására, valamint a kiskereskedelmi, elektronikus és egyéb termékek csomagolására.

Egy pár:nem Következő:Kína Szállító műanyag mobiltelefon ajándék csomagolás Box

Vizsgálat

You Might Also Like