Nagykereskedelmi ár High Quality dupla USB Phone Power Bank Box

Nagykereskedelmi ár High Quality dupla USB Phone Power Bank Box

Nagykereskedelmi ár magas minőségű kettős USB telefon Power Bank Box Cégünk több mint 10 éve foglalkozik műanyag csomagolóeszközökkel és kiváló szolgáltatásokat nyújt Önnek. Mi több, elvárjuk, hogy hosszú távú partnerévé váljunk Kínában. Nagykereskedelmi ár magas minőségű dupla ...

Csevegj most

Termék részletek

Nagykereskedelmi ár High Quality kettős USB Phone Power Bank Box

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik műanyag csomagolóeszközökkel, és kiváló szolgáltatásokat nyújt Önnek. Mi több, elvárjuk, hogy hosszú távú partnerévé váljunk Kínában.

产品 详情 模板 _01.jpg

Nagykereskedelmi ár High Quality kettős USB Phone Power Bank Box

Ez a kettős USB telefonos energia bank doboz a cég legújabb terméke; Kiváló minőségű és egyedi nyomtatási logóval, matt laminálással, bélyegzéssel és dombornyomással; Ez lett az egyik legforróbb műanyag csomagolóanyag Kínában.

Tétel:

CFBZ PLASTIC BOX234

Méret:

113 * 20 * 187 (mm)

Alak:

Összecsukható doboz

Vastagság:

0,35 mm

Nyomtatási lehetőségek:

UV offset nyomtatás

Anyag:

HÁZI KEDVENC

Termékválaszték:

Összecsukható dobozok

CAD minta:

2-3 nap

Speciális technológia:

Felületi sima hatás


产品 详情 模板 _04.jpg

Műanyag csomagoló doboz CF234-2.jpgMűanyag csomagoló doboz CF234-3.jpg
Műanyag csomagoló doboz CF234-4.jpgMűanyag csomagoló doboz CF234-6.jpg


产品 详情 模板 _06.jpg

产品 详情 描述 823.png产品 详情 描述 824.png产品 详情 描述 825.png产品 详情 描述 826.png

产品 详情 模板 _08.jpg
产品 详情 模板 _09.jpg


Shenzhen Changfeng Műanyag Csomagolás Products Co., Ltd. egy teljesen tulajdonában lévő leányvállalata Hong Kong Changfeng Industrial Co., Ltd. található Shenzhen, a gyár fekszik Dongguan, hogy specializálódott csomagolás termékek PET, PVC, PP átlátszó filmnyomtatás Mint például a buborékfólia, a dokumentum mappa, a feszültség lágygumi termékek stb., Több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezik az átlátszó műanyag doboz és a nyomtatott műanyag fólia előállításában.产品 详情 模板 _10.jpg


产品 详情 模板 _13.jpg

产品 详情 模板 _17.jpg


Q 1:
Mit kell, hogy megadja az árat?
A: a doboz szerkezete, a doboz anyagai, a doboz mennyisége, a doboz nyomtatása, a doboz címének megadása.

Q 2:
Hol van a gyár?

V: Üzemünk megtalálja Dongguan város Guangdong tartomány Kína.

Q 3:
Mennyibe kerül az országba szállítani?

V: Az áru függ a mennyiségtől, tömegtől, mennyiségtől és a rendeltetési helytől.

Q 4:
Mi a fő piaca?

V: Fő piacunk Európa, Amerika.

Q 5:
Mi a megrendelés leadási ideje?
V: A rendelési mennyiségtől és a nyomtatástól függ; Általánosságban elmondható, hogy a gyártási idő 10-15 nap alatt van.

Q 6:
Mi a termékkör?
V: Gyártunk PET / PVC / PP dobozokat, átlátszó dobozokat, PVC tasakokat, hólyagokat stb.


产品 详情 模板 _21.jpg

产品 详情 模板 _22.jpg

Most sok vállalat saját márkájú termékeket gyárt, a különböző cégek egyre növekvő versenytársak új márkákkal, de hasonló termékek jönnek létre. Mivel a termékek, a termékek minősége, az áru ára és a márkaképesség fontos, de a csomagolás is nagyon fontos dolog. Az Apple 4 RMB / 500g a piacon. Ezt 500 gramm / 500 gramm értékben értékesítik a szupermarketben. Gyönyörű csomagoló dobozban ez az alma 500 g-on 20RMB-en értékesíthető. Az áruk és a versenyképesség javítása érdekében jó csomagolási termékeknek kell lenniük. Azonban legtöbbször bajban vagyunk abban, hogy megtaláljuk a jó csomagolást. Ez egy fejfájás problémája sok társaság számára. Mindenki keres egy csomagoló cég valóban megoldani a problémát. Itt ajánlom a Shenzhen Chang Feng műanyag csomagoló termékek co., LTD. A gyár kapacitása nagy, a szállítási határidő pontos, a tervezők tehetségesek. Changfeng műanyag saját három Heidelberg offset nyomdagép. Segíthetnek az értékesítés növelésében.

A következő szavak a Changfeng műanyag rendszeres ügyfeléből származnak "Cégünk, a láb logika Ausztrália, már több mint 6 éve foglalkozik a Changfeng Plastics vállalattal. Az ortotikus talpbetétekhez jó minőségű PP kiskereskedelmi csomagolást biztosítanak számunkra. Az első nap óta a Changfeng Plastics-szal foglalkozunk, az ügyfélszolgálat rendkívüli volt. Soha nem kell többet várnom, hogy válaszoljon e-mailemre. Nincs kérés túl kemény. Rögtön rájönnek rá. A munkák gyorsan elvégezhetők, és nincsenek kihívások. A kiváló ügyfélszolgálat mellett élveztük termékeink minőségét is. 2014 júniusában meglátogattuk Shenzhen gyárát, amely tiszta volt és nagyon szakszerűen állított fel, high-tech nyomdai és befejező berendezésekkel. Nagyon ajánlom ezeket az embereket bárkinek a csomagolási igényeikért. "


Egy pár:Új termék elfogadja az egyéni hordozható töltő doboz műanyag bank dobozát Következő:Kína gyártó gyár közvetlen értékesítés Power Bank csomagoló doboz

Vizsgálat

You Might Also Like