Az egyedi rendelés elfogadása High Quality Bluetooth hangszóró doboz műanyag csomagoló doboz

Az egyedi rendelés elfogadása High Quality Bluetooth hangszóró doboz műanyag csomagoló doboz

Elfogadható egyéni megrendelés Kiváló minőségű Bluetooth hangszóró doboz Műanyag csomagoló doboz Cégünk kiváló minőségű és versenyképes árú műanyag csomagoló doboz; Mert 10 éve foglalkozunk a csomagolással, kiváló szolgáltatásokat nyújtunk Önnek, várjuk, hogy ...

Csevegj most

Termék részletek

Az egyedi rendelés elfogadása High Quality Bluetooth hangszóró doboz műanyag csomagoló doboz

Cégünk magas színvonalú és versenyképes árú műanyag dobozokat kínál; Mert 10 éve foglalkozunk a csomagolással, kiváló szolgáltatásokat nyújtunk Önnek, várjuk, hogy hosszú távon partnere legyen Kínában


Az egyedi rendelés elfogadása High Quality Bluetooth hangszóró doboz műanyag csomagoló doboz
Ez a műanyag csomagoló doboz a mini kék foghangszóróhoz készült; Kiváló minőségű és egyéni nyomtatási logóval, matt laminálással, sajtolással és dombornyomással. Kérjük, forduljon az egyedi szolgáltatáshoz további részletekért.

Tétel:

CFBZ PLASTIC BOX016

Méret:

100 * 100 * 100 (mm)

Alak:

Összecsukható doboz

Vastagság:

0,4 mm

Nyomtatási lehetőségek:

UV offset nyomtatás

Anyag:

HÁZI KEDVENC

Termékválaszték:

Összecsukható dobozok

CAD minta:

2-3 nap

Speciális technológia:

Felületi sima hatás


Műanyag csomagoló doboz CF016-2.jpgMűanyag csomagoló doboz CF016-4.jpg
Műanyag csomagoló doboz CF016-5.jpgMűanyag csomagoló doboz CF016-6.jpg


产品 详情 描述 873.png产品 详情 描述 874.png产品 详情 描述 875.png产品 详情 描述 876.pngShenzhen Changfeng Műanyag Csomagolás Products Co., Ltd. egy teljesen tulajdonában lévő leányvállalata Hong Kong Changfeng Industrial Co., Ltd. található Shenzhen, a gyár fekszik Dongguan, hogy specializálódott csomagolás termékek PET, PVC, PP átlátszó filmnyomtatás Mint például a buborékfólia, a dokumentum mappa, a feszültség lágygumi termékek stb., Több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezik az átlátszó műanyag doboz és a nyomtatott műanyag fólia előállításában.

产品 详情 模板 _17.jpg


Q 1:
Hogyan bízhatok a gyárban?
V: Mi vagyunk az Alibaba arany szállítója Kínában, és több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezünk műanyag dobozokból.

Q 2:
Milyen fájlokat fogad el a nyomtatáshoz?

A: AI vagy PDF fájl

Q 3:
Van-e raktáron értékesített termékek?

V: Nem. OEM megrendelésen dolgozunk.

Q 4:
Mi az idézési ideje?

V: Adunk neked egy idézetet miután megkaptad a kérdésedet.

Q 5:
Hogyan küldi el az árut hazánknak?

A: Tengeren vagy légi úton.

Q 6:
Mi a fizetési határidő?

V: T / T, Western Union és L / C elérhetők számunkra.
Hogyan kezdjünk el egy csomagoló céget?

Az induló csomagolási üzlet tervezése megköveteli, hogy olyan marketingstratégiákat és műveleteket hajtson végre, amelyek tartalmazzák a megfelelő dokumentációt (felsorolva a csomagolások és dobozok összes költségeit, amelyek hozzáadódnak az ügyfél fizetési számlájához), hatékony hirdetési és promóciós taktika, ütemterv és Az üzleti terjeszkedés. Talán az egyik legfontosabb csomagolástechnikai útmutató olyan biztosítás megszerzése, amely segíthet abban az esetben, ha az ügyfél azzal vádolja a csomagolóvállalatát, hogy nem megfelelően csomagolja meg a holmiját, ami kárt okozott, akkor legalább pénzügyi támogatása van, ami lehetővé teszi, hogy Fizessétek meg ezt. Annak érdekében, hogy megóvja a pénzügyi gondjait, fontos, hogy Ön és ügyfele között létrejöjjön egy szerződés, hogy bizonyos kötelezettségek és bizonyos jogszerűségek fedezhetők legyenek. Ez rendkívül hasznos lenne abban az esetben, ha ügyfele vádolt, és felelősségteljesen tartotta magát az értékes tétel megtöréséért, még akkor is, ha a céged nem számít igazán felelősségre.

Akárcsak bármely üzletben, nagyon előnyös lenne, ha személyesen megteheti számláit, és nem erősen támaszkodik arra, hogy valaki elvégezze ezt a munkát. Annak érdekében, hogy sikerrel járjon az üzleti életben, több időt kell szentelnie értékes tudásainak megtanulására, sőt, akár apró részletekre is a vállalkozás vezetésében.

Egy pár:Műanyag stílusú egyedi nyomtatás Mini vezeték nélküli Bluetooth hangszóró doboz Következő:nem

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet