Egyedi logó nyomtatott minőségi talpbetétes tároló doboz gyári ár

Egyedi logó nyomtatott minőségi talpbetétes tároló doboz gyári ár

Egyedi logó nyomtatott minőségi talpbetét tárolási csomagolás doboz Gyári ár Changfeng műanyag csomagolás termékek, mindenféle műanyag csomagolás ajándék, elektronikus termék, élelmiszer, játék, álló csomagolás. Mi gyártási tulajdonú gyár Dongguan, mi szentelt műanyag csomagolásban ...

Csevegj most

Termék részletek

Egyedi logó nyomtatott minőségi talpbetétes tároló doboz gyári ár

Changfeng Műanyag csomagoló termékek, mindenféle műanyag csomagolás ajándék, elektronikus termék, élelmiszer, játék, álló csomagolás.

Dongguan gyártmányú gyárunk vagyunk, 10 évig foglalkozunk a műanyag csomagolóiparban. A versenyképes ár minden ügyfél számára elérhető.


Egyedi logó nyomtatott minőségi talpbetétes tároló doboz gyári ár

Ez a csomagolás beltéri csomagolásra készült, a jó anyag biztosítja a termék kiváló minőségét. A dobozon világos ablak jelenik meg, amely alkalmasabb a termék megjelenítésére.
A választéknak sokféle típusú dobozszerkezete van, ha kétségei merülnek fel a csomagolási problémával kapcsolatban, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk, a lehető leggyorsabban reagálunk Önre.

Termék név:

Egyedi logó nyomtatott minőségi talpbetétes tároló doboz gyári ár

Méret:

100x45x315mm

Alak:

Összecsukható doboz

Thcikness

0,45 mmPP

Nyomtatási lehetőségek

Offset nyomtatás

Anyag:

PP

Fizetés :

T / T, stb

CAD minta:

2-3 nap

Szállítási idő:

A rendelési mennyiség érintett, általában 2 hét


Műanyag csomagoló doboz CF055-2.jpgMűanyag csomagoló doboz CF055-3.jpg
Műanyag csomagoló doboz CF055-5.jpgMűanyag csomagoló doboz CF055-6.jpg


Kép 1.pngKép 2.pngKép 3.pngShenzhen Changfeng Műanyag Csomagolás Products Co., Ltd. egy teljesen tulajdonában lévő leányvállalata Hong Kong Changfeng Industrial Co., Ltd. található Shenzhen, a gyár fekszik Dongguan, hogy specializálódott csomagolás termékek PET, PVC, PP átlátszó filmnyomtatás Mint például a buborékfólia, a dokumentum mappa, a feszültség lágygumi termékek stb., Több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezik az átlátszó műanyag doboz és a nyomtatott műanyag fólia előállításában.

产品 详情 模板 _17.jpg


Q1:  
Milyen formátumú fájl használható a tömegtermék előállításához?

1, az Ai, PNG, PDF, CRD áll rendelkezésre.
2, mielőtt tömeggyártást készítenénk, a tervezőnk ellenőrzi a fájl minőségét, ha bármilyen kérdése merül fel a fájlban, megpróbálunk mindent megteszünk annak felülvizsgálatára és jövőbeli elküldésére.


Q2:  
Csak műanyag dobozot készítesz?

Teljesen nem csak a PET / PP / PVC dobozokat tudjuk gyártani, hanem buborékos dobozokat, mindenféle normál tálcát, PVC tasakot és műanyag csövet is gyártunk. Az OEM és a design mindkettő elfogadható.

Q3:  
A termék melyik aspektusát használja?

Termékünk széles körben alkalmazható különböző területeken, például kozmetikai csomagoláson, helyhez kötött csomagoláson, élelmiszer csomagoláson, elektronikai termékek csomagolásán, ajándékcsomagoláson, hardvereszközök csomagolásán, megjelenítő termékeken. A PVC zsák is lehet termék, nem csak csomagolás.

Q4:  
Hogyan csomagolják a termékeket?

Először minden kis darabot filmréteg borít, hogy megvédje őket a karcolódástól
Ezután kb. 20 darabot fóliába csomagolnak.
Végül pedig az exportszabványokba csomagolva kerülnek forgalomba.

Q5:
Segíthet nekünk tervezni?

Nem kétséges, hogy mindent megteszünk, hogy segítsen megtervezni a szerkezetet, a nyomtatást stb.

Q6:  
Küldhetsz nekem olyan mintákat, amelyeket korábban csináltál?
Igen, elküldhetünk néhány mintavételt a minőség ellenőrzéséhez, és bizonyos sima mintákat is készíthetünk. De a kifejezett költségeket az Ön oldalára terheli.
Mi február 13-án befejeztük a 100000 db mennyiségű csomagoló dobozt indiai ügyfeleinkkel.Hot Tags: Egyedi logó nyomtatott minőségi talpbetét tároló doboz gyári ár, Kína, beszállítók, gyár
Egy pár:Egyedi nyomtatott alacsony árú talpbetétes műanyag csomagoló doboz Következő:Egyedi logó nyomtatott összecsukható közvetlen talpbetét Csomagolócső a Shenzhen

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet