rólunk

Dongguan Changfeng Packing Products Co., Ltd. specializálódott a termelés a PET, PVC, PP műanyag csomagoló dobozok, amely 13 éves gazdag gyártási tapasztalat. A COVID-19 kitörése után először kezdtünk műanyag védőarcvédőt gyártani. Mert az arcvédő nagyon hasonlít a korábbi csomagolódobozok anyagához és folyamatához. Ezen túlmenően, Changfeng cég 1785 négyzetméter pormentes műhely; 0,5 μm≤3500000PCS; 5μm≤20000PCS. Napi 500 000 arcvédővel ez egy nagyszabású arcvédő gyártó üzem Kínában. A legfontosabb, hogy termékeinket 100%-ban teljes mértékben ellenőrzik, ami megfelel Európa, az Egyesült Államok és Kína minőségi követelményeinek. A TÜV Rheinland CE minősítésés az FDA minősítése pedig meglett szerezve.


1(001)


Emellett a TÜV Rheinland átment a gyári ellenőrzésen, és megkaptuk a REACH vizsgálati jelentését és a kínai szabványosításról szóló jelentést is.


2(001)


Changfeng kifejlesztett egy új termék úgynevezett műanyag szájpajzs május, 2020amely a későbbi szakaszában a járvány vírus és kapott kapcsolódó szabadalmak. Műanyag száj pajzs széles körben használják a vendéglátás, szépségszalonok, fogorvosok és egyéb területeken. Hatékonyan megakadályozhatja, hogy a közszolgálati személyzet élelmiszerbe vagy levegőbe fröccsenjen. Védő arcvédő és műanyag szájvédő hatékonyan blokkolja a COVID-19 vírus. A termékeket nagy mennyiségben értékesítik az Egyesült Államokban, Európában, Délkelet-Ázsiában és a világ más országaiban, ami pozitívan járul hozzá a nemzetközi járványmegelőzéshez és -ellenőrzéshez.